31.07.2008 г., 9:51 ч.

Антично 

  Поезия » Любовна
724 0 28
            Антично

Всичко е толкова старо -
стари са твойте слова,
даже и нашата гара
е толкова стара сега!...

Стара е твойта усмивка -
твойта целувка дори,
твойта Любов е в почивка -
вече за мен не боли!...

Всичко е толкова старо -
антика е нашия зов,
няма е нашата гара -
къде да те търся, Любов?...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??