Лекарството ми против стрес
е, мили дами, Много секс!
А виждам, че сте все стресирани,
омотани в конци, филмирани,
забързани, изплезели езици,
забравили спокойствието душици...
И мило става ми, и жал дори,
та чак във мен сърцето ме боли,
добре, че зная най-добрия цяр,
възвръщащият вашите усмивки дар...
И тъй, отворих лекарския кабинет -
Записвам вече пациентите поред!
Готова е и моята апаратура,
по-здрава и от пернишката арматура...
И, да, промоция Специална за всяка поетеса -
Тройна доза от терапията ми против стреса!
02.10.2024.
© Георги Каменов Всички права запазени
Кухчо, аз съм от старата школа 🤣