21.11.2019 г., 10:08 ч.

Апатията 

  Поезия » Философска, Гражданска
379 0 0

Нощта е мрачна и студена,

няма луна и звезди.

Апатията ни превзема,

сърцата ни тя заледи.

 

С надежда за слънце и лъчи

ние се стремим към идеал,

затуй народът нека не мълчи,

ако иска да се спаси от кал.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??