10.02.2023 г., 6:37 ч.  

Апева „Студио Х“ 22 

  Поезия » Строги форми, Друга
232 0 0

/сериен хорър/

 

П р е м я т а н,  р ъ г а н,

дран, клан – доклан,

в  е к р а н а

л е ж а х

взрян.

Взрян

л е ж а х

в  е к р а н а,

дран, клан – доклан,

п р е м я т а н,  р ъ г а н.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wTKY7ulfUNI

© Мария Димитрова Всички права запазени

/сериен хорър/
И з г у б и л с и л и,
цял в кръв облян,
издъхнах
вкъщи ...
  228 
/сериен хорър/
К о т к а т а Л а й я
с внезапен скок
ме стори
зомби. ...
  717 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??