3.03.2023 г., 8:31 ч.

Апева „Студио Х“ 37 

  Поезия » Строги форми, Друга
229 0 0

  /сериен хорър/

 

Тъмен прозорец.

Пълзи ластар.

На рафта –

пищов

„Стар“.

  „Стар“ –

пищов,

на рафта.

Пълзи ластар.

Тъмен прозорец.

 

https://www.youtube.com/watch?v=GXdlA_guBIg

© Мария Димитрова Всички права запазени

/сериен хорър/
Вкъщи – нахалник,
с единствен клик
филм гледа
с Лайя ...
  280 
/сериен хорър/
Ствол тънък, блясък.
„Ник мъртъв? Гад!“,
вик кански.
Душно… ...
  243 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??