18.02.2014 г., 23:40 ч.

Аплодисменти 

  Поезия
383 0 0

Аплодисменти...
 ... за момичето със смелите мечти.
Дори след буря от провали
намира сили пак да продължи.

 Аплодисменти...
 ... за момчето със добро сърце.
Дори когато е разпиляно то
 отново. Ръка на любовта ще подаде.

 Аплодисменти...
 ... за онези, които без страх
истински обичат, усмихват се, живеят
и пускат щастието в тях.

Аплодисменти!

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??