14.05.2008 г., 11:35 ч.

Апокалипсис 

  Поезия
511 0 2

 

 

 

Навънка тежка буря се задава,

светът потънал е в мрак студен

и чака края да пристъпи бавно,

и да разбие техните мечти.

 

Светкавици зловещи!

Раздират дръзко нощното небе.

И хора тичат, деца пищят...

че краят, бавно той настъпва.

 

В небето огнени кълба горят,

земята суха се пропуква,

сгради падат като дъжд...

светът усеща края си жесток.

 

Всеки при семейството си тича,

да останат още миг така -

да забравят разпри и неволи,

да дочакат своята съдба.

 

Светът се срива с всеки час

и погубва всяко зло и нищета,

за да сложи край на всичко старо

и да открие нови пътища за нас!!!

 

 

09.05.2008 година

 

 

 

 

© Радка Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??