15.04.2021 г., 13:19 ч.

Априлски сняг 

  Поезия » Философска
303 0 0

Априлски сняг -

каква шега

е само ден до пладне.

Овошката и тя разбра

красивата измамност.

Не му се връзваме

и той

след малко ще си тръгне.

Показва мускули -

герой -

сам себе си залъгва.

 

Април, Априле,

Боже мой!

Снегът не ти прилича.

Върви ти по вода,

признай -

във Пролет си се вричал.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??