23.01.2022 г., 20:50 ч.

Аре, чао! Приятен ден!!! 💋 

  Поезия » Друга
328 0 2

Съботно обичам да се излежавам -
да пия кафето си с часове,
НИКОЙ ДА НЕ МЕ ЗАКАЧА
и "НЕЕЕ", сутрин не ми се яде!!!!!

 

Косата ми не е вечно на букли,
не съм "красива" всеки ден,
не винаги токчета слагам
и изобщо не слушам Шопен!!!

 

На подредени, умници съм пълен расист,
а всезнайковци толкова мразя...
Не обичам нормите и правилата,
та честичко се случва да загазя.

 

Хаос ме владее и граници нямам -
бързам и тичам на всички страни,
не помня някога да съм била доволна-
нервна съм и все нещо ме боли.

 

Понякога много мърморя -
не мога да съм винаги добра,
от усмивки и хора ми писва
и искам да се скрия в дън гора.

 

Нетърпима съм и си го зная -
не се живее лесно с мен.
Не съм лъжица за всяка устица!!!
Аре, чао - приятен ден! 💋

© Natalie Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??