12.11.2011 г., 8:03 ч.

Аржентинско танго 

  Поезия » Любовна
922 0 4

 

 

АРЖЕНТИНСКО ТАНГО

 

Аржентинското танго

белязва с огън

празничните

дни.

Една душа танцува

двойно в ритъм,

понесена

от стъпки

четири.


2011-04-11




© Хрис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??