Nov 12, 2011, 8:03 AM

Аржентинско танго 

  Poetry » Love
727 0 4

 

 

АРЖЕНТИНСКО ТАНГО

 

Аржентинското танго

белязва с огън

празничните

дни.

Една душа танцува

двойно в ритъм,

понесена

от стъпки

четири.


2011-04-11




© Хрис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??