9.01.2007 г., 20:15 ч.

асоциация 

  Поезия
709 0 6

Цигарата изтръсквам в пепелника,
и виждам тлеещата капка
кръв,показала се на върха и.
Спокойна ,струйката от сивкав
дим си блика
в нощта на този топъл Юни.
И спомени нахлуват през
ключалката,
засядат в мрежата от дим
която съм оплел:
едно дете
разтопява със запалката
върха на масления бял
пастел...

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??