Jan 9, 2007, 8:15 PM

асоциация 

  Poetry
708 0 6

Цигарата изтръсквам в пепелника,
и виждам тлеещата капка
кръв,показала се на върха и.
Спокойна ,струйката от сивкав
дим си блика
в нощта на този топъл Юни.
И спомени нахлуват през
ключалката,
засядат в мрежата от дим
която съм оплел:
едно дете
разтопява със запалката
върха на масления бял
пастел...

© Йордан Серафимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??