29.05.2007 г., 14:48 ч.

Асоциативно 

  Поезия
574 0 8

Асоциативно


Денят заспа отдавна в тъмнината.

Нощта целува го да се събуди.

Навън раздигна  тя мъглата.

Вали бял дъжд от пеперуди.


С цветя от нежност те завивам.

Очите ти целувам с мисли.

Изтръпнала от залеза, заспивам

и будя те... Денят за мен - да, ти си!

© Теди Савчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??