29 may 2007, 14:48

Асоциативно 

  Poesía
576 0 8

Асоциативно


Денят заспа отдавна в тъмнината.

Нощта целува го да се събуди.

Навън раздигна  тя мъглата.

Вали бял дъжд от пеперуди.


С цветя от нежност те завивам.

Очите ти целувам с мисли.

Изтръпнала от залеза, заспивам

и будя те... Денят за мен - да, ти си!

© Теди Савчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??