Асоциативно
Денят заспа отдавна в тъмнината.
Нощта целува го да се събуди.
Навън раздигна тя мъглата.
Вали бял дъжд от пеперуди.
С цветя от нежност те завивам.
Очите ти целувам с мисли.
Изтръпнала от залеза, заспивам
и будя те... Денят за мен - да, ти си!
© Теди Савчева Все права защищены