Загиват мечтите, една по една.
А дявола с усмивка ехидна...
пренарежда Света.
Потайнство, скрупол, лъжа!?
Чекията точат лъжа и вина.
Букети, конфети, фанфари,
о огромна лъжа... кой днес спори
с тоз който командва Света!?
Тишина, мирис на гнило, Защо?
Героите отдавна нямат гнездо.
Птици, мечтатели, тишина...
Айде, замина и тази Страна.
© Ангел Всички права запазени