12.10.2023 г., 8:18 ч.

Астерикс 

  Поезия » Гражданска
86 0 0

Бил райски матриархат:

тя е човек, той е човек;

две личности, поотделно

равностойностни на трета,

са равностойностни помежду си.

Мефистофелуцифер

сторил вселенски преврат.

Настанал адски патриархат:

жената - утрепка на мъжа;

хомо хомини порно ест.

© Венко Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??