Бил райски матриархат:
тя е човек, той е човек;
две личности, поотделно
равностойностни на трета,
са равностойностни помежду си.
Мефистофелуцифер
сторил вселенски преврат.
Настанал адски патриархат:
жената - утрепка на мъжа;
хомо хомини порно ест.
© Венко Василкин All rights reserved.