26.03.2009 г., 1:25 ч.

Аутопсия на една любов 

  Поезия
904 0 7

Случайна среща. Сам. Сама.

На думи  веща. Чат в дома.

Кафе. Признания. Сълзи.

Утеха. Прелестни лъжи.

 

Безумен порив. Глад за страст.

Хотел. Отгоре. Блян  за Нас.

Надежди. Лирика. Мечти.

Греховен плам. Любов. Почти.

 

Вечеря. Свещи. Бавен танц.

Тела горещи. Шепот. Шанс.

Разходки. Двама. И небе.

"Обичам те". Наум. Поне.

 

Морето. Съни. Щур купон.

На джин. Безсънни. Телефон.

Сюрприз. Пропадане. Вина.

Вулкан от думи. Тишина...

 

Случайни срещи. Сам. Сама.

От нищо нещо. Пак в дома.

Кафе. Признания. Сълзи.

Агония... И пак лъжи.

 

© Велизар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??