13.10.2010 г., 10:10 ч.

Аватар 

  Поезия » Оди и поеми
737 0 1

"Аватар" е доста глупав,
така че за него няма да пиша,
ще намеря нещо хубаво,
по което хората въздишат.
Красива жена - може би...
... но какво наричаме красота?
Малко дупе или големи гърди,
или пък носле, държащо очила?
Горда осанка, опасен чар,
който в теб да се забива,
душа, която търси господар,
е, какво значи това "красива"?
Аз не знам, мнение не давам -
нека всеки сам си прецени,
защото всяка жена заслужава
на нея да се кръщават звезди.
Само можем да си говорим -
примери има толкова много...
... и без това всички хора
ще се сблъскат с проблема отново...

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • еееееееееее благодаря гагагаггага...аз мисля цяло съзвездие да има" Великата Ники"...
Предложения
: ??:??