4.08.2022 г., 23:26 ч.

Август 

  Поезия » Любовна
186 0 0

 

Миришеш ми на август,
на топли слънчеви лъчи.
Гореща и неустоима младост
сред проблясъци на буйните вълни.

Галиш нежно като морски бриз,
носиш аромат на свобода.
Ветрове играят в нашите коси,
устните жадно пият любовта.

Август ни прегръща страстно,
разпалва всяко наше чувство.
Сладостно приканва ни към място,
в което любовта ни е изкуство.

 

© Ваня Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??