18.06.2022 г., 13:08 ч.

Авиостопаджия 

  Поезия
167 0 0

Понеже единствено в себе си вече летя,

откакто обсеби ме Възрастта Трета,

да наваксам пропуснатото дотука,-

високо, над облака чак, вдигам ръка,-

да стопирам ...

                     свръхзвукови самолети.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??