5.12.2020 г., 8:51 ч.

Автопортретът на един скромен мъж 

  Поезия » Хумористична
349 0 6

Ама много съм красив

(като втори Аполон)

плюс това и талантлив -

Мъж мечта, като бонбон!...

 

Тялото, на Херкурес -

Абе чудо, чудо тяло!

Правя 10 часа секс

и започвам... отначало...

 

Светя с мега интелект

на ниво, неандерталец. 

Дзепат ме отвред с респект

кат каубои, индианец. 

 

Мога още да рисувам, 

рими секви да редя, 

а пък колко благо псувам, 

да покажа ли сега?

 

Не - отказвам се от скромност!

Приемете го на вяра, 

а аз с висока отговорност 

паля с динамит цигара... 

      *****

Коя не верва за леглото 

да ми пише на адреса!

Ма да не циври после, щото

не издържала е на секса... 

 

01.11.2020.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??