Как се пише текст лиричен? –
е въпросът реторичен.
Ако пишеш с "Ох!" и "Ах!",
леко предизвикваш смях!
Може да започнеш с "Мамата..." –
по-голяма ще е драмата!
Но читателят се вайка,
за коя ли пишеш майка!
И понеже си мечтател,
сам на себе си читател –
изненадай го сега...
дай му нещо по така!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени