9.12.2018 г., 21:19 ч.

Аз 10 

  Поезия
311 0 1

 

Изпрах с белина всички спомени.
Изтърках тъмните петна.
От подлости ме хвана скомина.
Подробности ...ще ви спестя.

 

Изрязах всички недоверия
със лунен нож във полунощ.
Повярвах в клетви, в суеверия.
Магии правих - за разкош.

 

Смалих се във очи на гълъби
като единствен благослов.
Повярвайте ми, пълна би
била душата ми с любов.

 

Но ме отвея кротко вятъра,
една звезда насън видях.
И на страстта тревожна в кратера
прегърнах сетния си грях.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??