16.08.2007 г., 20:06 ч.

Аз 

  Поезия
635 0 1
Една сълза се стича,
по моето лице
и дори аз да отричам,
тя ще ме издаде.
Едно сърце е болно,
защото тебе иска,
то бие неуморно,
и силно ме притиска.
Една душа тъгува,
самотна си остана
със тебе се сбогува,
да те искам - ще престана.
Една любов умира
и друга аз не искам,
тя бавно си отива
и вече аз не дишам.

© Десислава Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??