12.11.2013 г., 0:06 ч.  

Аз чакам хубавият вятър... 

  Поезия » Философска
367 0 2

"Аз чакам хубавия вятър - да обветри Моят ден...
И сред пропасти, завети - да бушува огън в Мен..." Лъчиста


Древен вятър облаците залюлява
и в китни лунни приказки шепти.
В моята душа роди се и остава -
вечна истина изстрадана в борби.

А въздухът разцъфнал е, понесъл
старинен дъх от мускус и смоли.
И всеки поглед съкровен и весел,
изпълва с Вяра моите гърди.

Утихва вятъра... Сълза отрони,

пролята от покоя в същността.
Дърветата размахват леко клони,
добили сили от любов и красота.

И всичко безметежно оживява!
И няма хаос, няма студ и глад!
Виновен и невинен сътворяват - 
безкрайно нужен, и ненужен свят.

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!!!...
  • "И всичко безметежно оживява.
    И няма хаос,няма студ и глад.
    Виновен и невинен сътворяват-
    безкрайно нужен и ненужен свят."Поздравления,Лъчиста!
Предложения
: ??:??