12.12.2023 г., 10:53 ч.

*** Аз, долуподписаната, 

  Поезия
126 2 1

вземам теб,
със собствено име Любим,
да те пазя от зли сили и сенки.
И най-вече от себе си.
Да те обичам като Бог,
повече даже от себе си.
Да те слушам, когато мълчиш
и обичаш най-много себе си.
Ти, със собствено име Любим,
вземаш ли мене -
с липса на ритъм и такт,
да ме научиш да танцувам
с теб дотогава,
когато нищо 
няма да ни раздели.

 

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??