20.10.2021 г., 13:00 ч.

Аз и луната 

  Поезия » Любовна
254 1 1

Ако можеше луната да разкаже, 
как си лягам всяка нощ сама, 
ако можеше луната да разкаже, 
щеше да заплаче с мене тя. 
Ако можеше да ти разкаже, 
че всяка нощ проливам аз сълза, 
но знам, че няма как да си до мене, 
е, все пак гледаме една луна. 
И знай, че някой ден и тя ще се усмихне, 
когато заедно заспиме... 


Тя така ми обеща

© Денислава Донева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • проливам - порой, реки и др.
    няма как всяка нощ една сълза да проливаш
Предложения
: ??:??