20.01.2007 г., 11:25 ч.

Аз и Слънцето 

  Поезия
821 0 8
Нека слънце на утрото днес се усмихне
като мен щом се будя до тебе.
Светлина отразяват очите ми
а телата любовно копнеят...

Предизвикай ме пак
нека дам ти желание
Искай пак тази – Дивата
дръзко гола...тръпнещо ухание

Аз съм будна но сляпа за всичко
Виждам теб, а това сега стига.
Слънце нека да влезне във стаята
и погали те нежно по лицето,Любими...

Не казвай нищо, нека помълчим
усмивката ти е прекрасна...

© Мария Дуплищева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??