Очитeти ти блестят както звездици и искрици.
Есенния вятър гали твоите косици;
а усмивката ти сладка и омайна
блести, както диамант искри.
Щом погледнеш ме с тези галени очи,
веднага падам в обятията ти, разбери ме ти!
За нас живота е прекрасен, щом заедно сме
АЗ И ТИ!
© Сиси Всички права запазени