27.06.2017 г., 20:06 ч.

Аз и Ти 

  Поезия
881 0 7

Нека да бъдем приятели стари.
Помниш ли детското време? Мечти...
Помниш ли своите верни другари?
Помниш ли дългите нощи? Сълзи...

Нека се върнем в безкрайните нощи.
Аз се затичах. Подай ми ръка.
Помниш ли нашето минало? Още
помня игрите под топла звезда.

Помниш ли как ни раздруса съдбата?
Помня, че в нашите малки тела,
грееше нещо, което Луната

ваеше с допир на нежна ръка.

Помниш ли нашата кратка целувка?
Нежна балада и нежни деца.
В моите мисли красиви нахлуха.
Спомени. После се сляха с нощта...

© Димитър Драганов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Поглед към звездите - мост към любовта »

14 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??