28.02.2018 г., 8:08 ч.

Аз и ти 

  Поезия » Любовна
228 0 2

Къде ли ще сме аз и ти

След миг, два, три...

Може би полегнали

под нашите звезди

с умове изпълнени

от мисли за аз и ти

може би завинаги...

© Валерия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??