15.01.2024 г., 8:39 ч.

Аз и ти 

  Поезия » Любовна
213 4 2

Ще разтопя времето с ръцете си

и ще престане да съществува.

Да ни наричат отнесени-

не виждам и не чувам.

 

Годините нямат значение,

при мене огънят не гасне.

Прави от живота поезия

и заедно с мен израствай.

 

Аделина Колева

© Аделина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??