Искам път към сърцето ти аз да намеря,
малко местенце в душата ти аз да спечеля.
Като цвете асфалта твърд да пробия,
за да докосна твойта топлина.
В очите ти аз да намеря
пламъка на любовта,
изгарящ моята душа.
В прегръдката ми ти да заспиваш
под ярката луна на нашата съдба.
Сутрин с усмивка да ме събудиш
и весел, щастлив да бъде денят.
С целувка света да преобърнеш
и всичките ми мечти да сбъднеш.
И дори съдбата да ни раздели,
винаги в мислите ми ще си само ти.
Ще пазя твоята топлина в моята душа
дори и във вечността.
Но не забравяй, погледни към небето,
за да видиш новата звезда,
изгряла с твоята топлина.
© Иво Всички права запазени