28.03.2012 г., 15:39 ч.

Аз и ти 

  Поезия » Любовна
795 0 0

Луна, звезди -

аз и ти и нашите мечти.

Влюбени очи, горещи длани -

аз и ти в едно сме сляти.

Сълзи, сърца сломени -

аз и ти, но разделени.

Балади - любовни песни,

аз и ти - обезсмъртени!

© Елена Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??