4.12.2008 г., 22:02 ч.

Аз идвам в нощите ти дивни... 

  Поезия » Любовна
654 0 7

Аз идвам в нощите ти дивни

на гърба на сребърен елен.

Звезди, зад облаците скрити,

тихо бдят над мен.


Вятърът в нозете ми разсипа

думите ти - бисерни зрънца.

Болката... пухкав сняг засипа.

А нощта - не е празна тя.


Аз идвам в нощите ти дивни...

Луната къпе в светлина.

С моя сребърен елен отлитам.

Ах, как тиха е нощта...


Аз идвам в нощите ти дивни...

© Нели Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??