Два през нощта е...
А аз не мога да заспя,
защото ти си в мислите ми...
Чудя се сега коя е до теб...
коя е взела сърцето ти...
Дали тя те обича както аз...
дали тя... мечтае за теб...
както аз... в нощта студена...
като лед пронизваща душата ми...
Как да знам... за коя мислиш...
дали съм аз или тя...
дали аз взех душата ти...
а тя - сърцето ти...
Дали аз бях тази...
или тя - онази...
за която вечно мислиш...
Защо сърцето теб избра?...
Дали е правилно... или грешно...
но кога ще разбера?...
Дали днес, утре...
или след година...
кой знае?...
Аз не знам... кога... но...
знам кого искам...
Ти знаеш ли?...
Коя искаш?...
© Яна Веселинова Всички права запазени