9.03.2013 г., 3:44 ч.

Аз имам 

  Поезия » Друга
595 0 1

 

Аз имам небе с много очи,

аз имам сълзи и много мечти.

Аз имам слънце,

имам и смях.

Аз имам любов,

имам и страх.

Аз имам шепа живот, на длан начертан,

аз имам приятели още.

Аз имам време отлитащо винаги,

аз имам хиляди мисли недовършени,

аз имам поглед, необхванал безкрая,

аз имам нощ, преди да стигна края.

Аз имам възможност, преди да реша,

аз имам тишина, безполезна за другите,

аз имам самота, докосната от изгрева.

Аз имам песен с мелодия от небето,

аз имам храм, обкован във сърцето.

Аз имам нежност скрита в душата,

аз имам всичко, което никой не може да отрече,

аз просто имам, без да търся,

защото имам...!

© Мимси Бортоласи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много красиво е изказано, това което имаш. Бих искала и аз да ги имам така, както ги имаш и ти.
Предложения
: ??:??