18.12.2016 г., 18:23 ч.  

А аз исках 

  Поезия
417 0 2

А АЗ ИСКАХ

 

Какво ми трябва на мен?

Две нежни думи.

Нежна усмивка.

Нежен поглед.

Нежна целувка...

 

Какво ли ми трябва на мен?

Топла стая.

Чаша с водка.

Артистична прегръдка.

 

Това ли ми трябва на мен?

Секс с престорен оргазъм.

Имитиращ... Суха целувка.

Думи ненужни.

Кафе...

Думи, думи...

Секс.

 

 

Беше твой зов.

Властващ.

Напиращ.

 

Аз исках любов!

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??