А АЗ ИСКАХ
Какво ми трябва на мен?
Две нежни думи.
Нежна усмивка.
Нежен поглед.
Нежна целувка...
Какво ли ми трябва на мен?
Топла стая.
Чаша с водка.
Артистична прегръдка.
Това ли ми трябва на мен?
Секс с престорен оргазъм.
Имитиращ... Суха целувка.
Думи ненужни.
Кафе...
Думи, думи...
Секс.
Беше твой зов.
Властващ.
Напиращ.
Аз исках любов!
© Ник Желев All rights reserved.