26.06.2007 г., 12:35 ч.

Аз искам 

  Поезия
1076 0 2
                                        Аз Искам




  АЗ искам да ти шепна: "Обич моя".
  АЗ искам да ти шепна: "Скъпи мой".
  Аз искам да ти шепна, но не мога, гори в душата
   нещо, без покой.
Аз искам да ти шепна думи, които никой,
никога не е шептял.
АЗ искам с теб да бродя в думи, каквито никой,
никога не е видял.
АЗ искам да почувствам твойте устни,
ръцете си да впием в една.
Аз искам да откриеш в мойто име,
 онуй прекрасно име  - ЛЮБОВТА.
Аз искам, искам, но не мога.
Аз просто нямам сили за това.
Аз искам да намеря нежна обич,
където просто липсва любовта...

© Росица Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??