Аз ли какво обичам?
Обичам хорското страдание,
нещата с истинските имена да наричам
и последното предсмъртно стенание!
Аз ли какво искам?
Искам света в покаяние,
живота в ръката си да стискам,
да поема последното дихание!
Аз ли какво желая?
Желая теб на колене,
покрита със злоба мечтая,
ти да си мъртъв, а не със мене!
© Зори Всички права запазени
Пожелавай си само хубави неща, аз ти ги пожелавам от сърце!!!
Поздрав Зори!