20.04.2010 г., 21:52 ч.

Аз ли? 

  Поезия » Философска
653 0 0

Аз ли?

Аз не съм ти нужна.

Добре и двамата го знаем...

Хареса ни измислицата теменужна -

игра, на която си играем.

 

Аз ли?

Аз ще остана по начина,

по който се нуждаеш...

Ще сеем и ще жънем.

Останалото

няма нужда да го знаеш...

 

Сега недей тъжи,

недей мисли,

не ще ме разбереш...

Ако Вселена съм (значи и безкрайна) -

как ще ме събереш?

 

Остави ме, разпиляна

 

от ветрове,

вълни

и от бездумия.

 

Не мога мъжете да спася

от тяхното редуване...

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??