Аз ли?
Аз не съм ти нужна.
Добре и двамата го знаем...
Хареса ни измислицата теменужна -
игра, на която си играем.
Аз ли?
Аз ще остана по начина,
по който се нуждаеш...
Ще сеем и ще жънем.
Останалото
няма нужда да го знаеш...
Сега недей тъжи,
недей мисли,
не ще ме разбереш...
Ако Вселена съм (значи и безкрайна) -
как ще ме събереш?
Остави ме, разпиляна
от ветрове,
вълни
и от бездумия.
Не мога мъжете да спася
от тяхното редуване...
© Даниела Todos los derechos reservados