17.06.2007 г., 11:13 ч.

Аз ли съм тази? 

  Поезия
629 0 10
Аз ли съм тази, която обичаш?
Аз ли съм тази, която сърцето ти зове?
Аз ли съм тази, която най-силно те плени
и която ти не можеш дълго време да забравиш...

Аз ли съм жената за теб?
Мислиш ли, че е така?
Сам ме оплете в спомени за теб и мен,
а после безследно избяга...

Аз ли съм твоята мечта,
птиченце на рамото ти ли бях?
Не знам дали вярваш, че то каца по веднъж...
И аз вече не съм убедена в това...

Аз ли съм тази, позната,
която ти ще желаеш до гроб?
Аз ли съм тази грешка за тебе,
която искаш да поправиш сега???

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??