18.05.2014 г., 18:33 ч.

Аз ли те чаках 

  Поезия » Оди и поеми
632 0 2

Треперя. Треперя и чакам.
И гася отровата, поредна наред.
Ято чайки прелитат над мене.
И нещо мое намирам у тях, и търся навред...

Свободна. Аз бях свободна.
Някога можех да кръжа като тях.
Но нещо се случи... Аз паднах.
А някога, помня, не чаках, аз просто летях...

Отдавна. Отдавна те чакам.
В клетка отключена, мисли заключих.
Безсилни, безцветни, дъждовна тъга.
И мисля за мислите си, пламък в океана,
И паля безкрайно една проста искра...

© Астрал Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??