20.10.2011 г., 21:02 ч.

Аз май се влюбих 

  Поезия » Любовна
950 0 9

Аз май се влюбих

 

 

 

Аз май се влюбих. Много съжалявам.

Съвсем не исках да обърквам твоя свят

и спомените ни да съживявам,

останали в годините назад.

 

Аз помня как дойде с червена роза,

прошепна думи тайнствени в нощта,

ала да ти отвърна аз не можех.

И мислех, че не мога. Досега.

 

Отиде си от мен и те забравих.

Но днес възкръсна в мене онова,

което четох, че наричат чувството

прекрасно и велико – Любовта!

 

Монетата обърна се фатално.

Съдбата колелото завъртя.

Сега съм тази, дето те обича…

Обичаш ме? Кажи ми само "Да!" 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??