3.06.2009 г., 0:34 ч.

Аз мога 

  Поезия » Любовна
997 0 1

Аз мога да бъда тази, за която си мечтал.
Аз мога да бъда тази, която нощем си сънувал.
Аз мога да бъда въздух, огън и вода.
Аз мога да бъда просто жена.

Аз мога сърцето си да ти отдам.
Аз мога никога да не те предам.
Аз мога да те желая и без тебе да страдам.
Аз мога тайните ти никога да не издавам.

Аз мога в дъжд да се превърна.
Аз мога от сън спомени да върна.
Аз мога и на слънцето за теб да заприличам.
Аз мога цял живот да те обичам.

01.06.09г  На Крис

© Полина Боянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??